Personlig interiør i hjemmet

Mange av oss liker å innrede hjemmene våre med flotte designmøbler og kunst, og det er ingen tvil om at interiørverdenen tilbyr utrolig mange vakre løsninger. Når man titter rundt i de forskjellige interiørbutikkene, kan man også være heldig å finne ting som ikke alle andre har. Likevel er det ikke alltid så lett å få fram sin egen personlighet, og det kan være smart å bruke fantasien hvis man vil skape et personlig preg.

design

Fotografier og minner fra reiser i inn- og utland eller en gammel stol som man har funnet på bruktmarked, kan være med på å skape en unik innredning. På nettet kan du finne mange gode tips til hvordan du kan får en personlig interiørstil. Med et nytt trekk på den gamle stolen og en grønn plante og en hylle med personlige fotografier, gjør du interiøret mindre stivt og mer særegent. Du kan skape et hjem du kan være stolt av og som er helt unikt for deg og din familie ved å kombinere det moderne og tidløse med personlige gjenstander og dine egne ideer.

Kanskje det mest personlige av alt er å bruke bilder som betyr noe for deg. Du kan lage flotte fotomontasjer og kunstverk av de bildene du har liggende. Hvis du trenger gode ideer til hvordan du kan bruke gamle og nyere fotominner som en del av interiøret, kan du se på www.bgafotobutikk.no. Her finner du også andre interiørartikler, som for eksempel vakre speil som kan gjøre et lite rom større, eller annet tilbehør når du skal lage dine egne interiørgjenstander.

En flott idé hvis du vil kombinere nytt og gammelt er å for eksempel ramme inn et sort-hvitt-bilde av deg selv da du var liten, eller kanskje av foreldrene dine? Sett bildet inn i en ny og moderne ramme som passer til interiøret ditt, så har du en utrolig flott dekorasjon som mykner opp rommet. Så kan du balansere stilen med nyere fotografier, et dikt i en ramme eller innredningsartikler som du liker godt.